שניצלים. הם טעימים גם מהמקרר
- רואי נחום

- 1 בדצמ׳
- זמן קריאה 6 דקות
אני ואבא שלי מתווכחים מידי פעם בלא מעט נושאים, אבל המשחק המרשים של דני וולף ובן שרף נגד מילווקי באקס במוצ"ש האחרון הזכיר לי ויכוח ספציפי, אחד מהחריפים שבהם: ויכוח השניצל. תמיד הייתי חסיד של שניצל טרי. אחד כזה קראנצ'י, זהוב ומחוספס שיצא הרגע מהשמן הרותח והונח היישר בצלחת או בבגט. אבא שלי, מנגד, בטירוף ששמור למתי מעט, פיתח בחלוף השנים אהבה בלתי מוסברת לזן אחר של שניצל: זה שיוצא מהמקרר.















.png)


