top of page
headerBg.png
login-v (1).png
login (1).png
logo-new.png

אני ואבא שלי מתווכחים מידי פעם בלא מעט נושאים, אבל המשחק המרשים של דני וולף ובן שרף נגד מילווקי באקס במוצ"ש האחרון הזכיר לי ויכוח ספציפי, אחד מהחריפים שבהם: ויכוח השניצל. תמיד הייתי חסיד של שניצל טרי. אחד כזה קראנצ'י, זהוב ומחוספס שיצא הרגע מהשמן הרותח והונח היישר בצלחת או בבגט. אבא שלי, מנגד, בטירוף ששמור למתי מעט, פיתח בחלוף השנים אהבה בלתי מוסברת לזן אחר של שניצל: זה שיוצא מהמקרר.

שיתוף:

Banner.jpg

רוצה להמשיך לקרוא?

יש לנו אחלה של מנוי להציע לך. כדאי לך.

כאן

מנוי משלם? להתחברות לחץ

talkWithUs.png

דברו איתנו

יש לכם הערות או הארות על הטור?

בואו לפגוש אותנו ולהגיב ברשתות החברתיות.

אנחנו זמינים בכל הפלטפורמות. חפשו הדיסקו

רואי נחום

אין טייטל מכובד יותר מ"אוהד כדורסל". בין לבין אני מבזבז את הזמן בלהיות עורך דין. 
מתרגש מעסקנות, מתלהב מנרטיבים, ומכור למילים פרוגרם, רוסטר, פרנצ'ייז, פיירול ואופסיזן.
בעל זיקה בלתי מוסברת לאנדרדוג, כלומר הפועל חולון ושארלוט הורנטס (זמין בפרטי לשאלות נוקבות).
מגיש פודקאסט "הקול סגול". שוקל כל דל"פ בקפידה. מעריץ את קמבה ווקר, מרקו גודוריץ' וגלן רייס (האב והבן).

1.png

רואי נחום

1.12.2025

למה לא כל יום גולדן סטייט

16.12.2025

לקראת גמר גביע ה-NBA

16.12.2025

איש הוא האיש, אתא מתאוששת

15.12.2025

זה לא סביר זה

14.12.2025

הפועל תל אביב הזאת. כל כך טובה

13.12.2025

עוד טורים של רואי

לחשב מסלול מחדש

15.12.2025

disco-icon.png

להישאר באול-אראונד

6.12.2025

disco-icon.png

שניצלים. הם טעימים גם מהמקרר

1.12.2025

disco-icon.png

פלמקר. ככה קוראים לזה

22.11.2025

disco-icon.png

לעיתים השביל חכם מההולך בו

17.11.2025

disco-icon.png

זה נראה טוב בפתיחה. לפחות לחלק. קטן.

10.11.2025

disco-icon.png

זה שעולה וזה שיורד (וזה שנעלם?)

4.11.2025

disco-icon.png
A.png
yo

תמונת AI

שניצלים. הם טעימים גם מהמקרר

image (11).png

שניצלים. הם טעימים גם מהמקרר

  • תמונת הסופר/ת: רואי נחום
    רואי נחום
  • 1 בדצמ׳
  • זמן קריאה 6 דקות

אני ואבא שלי מתווכחים מידי פעם בלא מעט נושאים, אבל המשחק המרשים של דני וולף ובן שרף נגד מילווקי באקס במוצ"ש האחרון הזכיר לי ויכוח ספציפי, אחד מהחריפים שבהם: ויכוח השניצל. תמיד הייתי חסיד של שניצל טרי. אחד כזה קראנצ'י, זהוב ומחוספס שיצא הרגע מהשמן הרותח והונח היישר בצלחת או בבגט. אבא שלי, מנגד, בטירוף ששמור למתי מעט, פיתח בחלוף השנים אהבה בלתי מוסברת לזן אחר של שניצל: זה שיוצא מהמקרר.

רוצה להמשיך לקרוא?

רק המנויים של hadisco.co.il יכולים לקרוא את הפוסט הזה.

bottom of page